Gépkönyvek, használati utasítások, termékleírások és termékkatalógusok fordítása

A Caliban Fordítóiroda 20 éves szakmai tapasztalattal bír ipari berendezések üzemeltetési- és karbantartási gépkönyveinek fordításában. Ezen kívül sok évre visszatekintő gyakorlattal rendelkezünk műszaki fordítások terén, ideértve a villamosipart (erős- és gyengeáram), a gépipart és gépi berendezés-ipart, a dohányipart, a cementipart, az építőipart, a műanyagipart, a kohászatot, a kitermelőipart (bányászat), a könnyűipart és az élelmiszeripart, melyek kiegészülnek az elengedhetetlen biztonságtechnikai és tűzvédelmi, valamint az egyre fontosabb környezetvédelmi aspektusokkal ill. az ezekhez kapcsolódó oktatási anyagokkal.

A fordításokat az eredeti dokumentum formátumának megtartásával készítjük el, mely során amennyiben PDF formátumból lehetőség nyílik ábrák scannelés nélkül történő átmásolására, úgy szerkesztési díjat nem számolunk fel – ill. nagy számú ábra esetén speciális kedvezmény adunk – továbbá eltekintünk a fej- és láblécek megszerkesztésének díjától is.

A kész fordítást igény esetén CD-n vagy kinyomtatva és lefűzve, ill. e-mailben megküldve, többletköltség nélkül adjuk át.

Kérje ingyenes árajánlatunkat!

Hírek

Ma beküldi e-mailben az erkölcsi bizonyítványát és holnap már kezébe is veheti a kész fordítást. Mindössze 8.900.- Ft-ért! Állunk szíves rendelkezésére!
Amennyiben pécsi fordítóirodánknál rendeli meg fordítását, most elengedjük a 27%-os Áfa összegét és Önnek csak a kedvezményes, nettó fordítási díjat kell kifizetni.* Ne habozzon! Még egy ilyen ajánlatot nem talál! Az akció visszavonásig érvényes. *...

Rólunk mondták

Varga Viki, Győr, 2012. június 27.

Ismét kifejezném a hálámat hogy ilyen gyorsan és rugalmasan dolgoznak!!!! És amint lesz új német fordítani való jelentkezni fogok!

Köszönöm és sok sikert a munkában!

Iszak Marton, Budapest, 2016.05.05.

Kedves Hölgyem,

Nagyon szépen köszönjük a hihetetlenül gyors és precíz munkát. Óriási segítség ez számunkra.
 

Gyimesi Attila, Logistic Manager, KEP Kft. Marcali, 2017.08.22.

Kedves Fenyvesi Gyöngyi,

Viszont az Önök szolgáltatásával rendkívül elégedett vagyok. Minden kiválóan és gyorsan ment. 
Gyorsabban, mint azt vártam. Amennyiben a jövőben bármikor szükség lenne hivatalos fordításra már tudom, hogy Önöket fogom választani.

Köszönöm a munkájukat és további szép napot kívánok!
 

Szávicza Imréné, 2015.05.27.

Tisztelt Fordítóiroda Dolgozói!

Köszönettel vettem az Önök gyors,pontos s olcsó munkáját!

További eredményes munkát mindannyiuknak!
 

Novák Nándor, Németország, 2017.07.26.

Tisztelt Cím!

A fordítás hétfőn rendben megérkezett a helyi postára, mai átvételemmel pedig hozzám. Köszönöm szépen a gyors és bonyodalommentes ügymenetet.

Üdvözlettel,