Árak

Elszámolás
Az elszámolás alapját a célnyelv, Microsoft Word szövegszerkesztő által számított karakterszáma képezi. (Ennek számítását lásd a Menü/Eszközök/Szavak száma/Karakterek száma (szóközökkel) menüpontban). Egy A/4-es oldal általában kb. 2.000-2.500 karaktert tartalmaz.

Vállalási határidő
Normál fordítás esetén a vállalási kapacitás 10.000 karakter/nap. A fordítás megrendelésének és leadásának napja nem számít bele a vállalási határidőbe.

Fizetési feltételek
A fizetés céges megrendelés esetén történhet a teljesítést követő 10 munkanapon belüli átutalással, ill. készpénzzel történő fizetés esetén a munka kézhezvételekor. Magánszemélyek esetén nincs mód átutalással történő fizetésre.

Magánszemély által történő megrendelés esetén – amennyiben nem a munka személyes átvételekor történik a fizetés - elkészítjük a fordítást, arról kiállítjuk a számlát, amit scannelt formában, e-mailben megküldünk és az ellenérték beérkezése után veheti át az ügyfél a munkát, ill. kérésre azt ajánlott levélben postázzuk a megadott címre.

Kedvezmények:

  • A dokumentumokat tükörfordításban készítjük el, mely során amennyiben .pdf formátumból lehetőség nyílik ábrák scannelés nélkül történő átmásolására, úgy szerkesztési díjat nem számolunk fel, továbbá eltekintünk a fej- és láblécek megszerkesztésének díjától.
  • A kész fordítást igény esetén CD-n, lemezen vagy kinyomtatva és lefűzve a kért formátumban, többletköltség nélkül adjuk át.
  • Okiratnak nem minősülő dokumentumok fordítása esetén, kérésre hivatalos, ill. záradékolt fordítást adunk ki, melyre többletköltséget nem számítunk fel.

Áraink

Fordítás: angol, német, francia, olasz, horvát, szerb nyelv 1,90.- Ft + ÁFA

Fordítás: szlovén, szlovák, cseh, lengyel, orosz, ukrán, spanyol, portugál, bolgár, román nyelv

2,90.- Ft + ÁFA
Fordítás: ritka nyelvek: dán, holland, finn, norvég, svéd, török, görög, stb. nyelv 3,90.- Ft + ÁFA
Sürgősségi felár napi 10.000 karakter felett +50%
Expressz díj (24 órán belül) +100%
Táblázatszerkesztés* / db 700.- Ft + ÁFA
Kép/ábra beillesztés, szkennelés / db 700.- Ft + ÁFA
Szkennelés szöveg lefordításával / db 1.100.- Ft + ÁFA
Lektorálás** 1,00.- Ft + ÁFA
Fordítás PowerPointban Megállapodás szerint
Fordítás hang- ill. képi hordozóról Fordítási ár +100%
Fordítás kéziratról vagy nehezen olvasható szövegről Fordítási ár +50%
Tolmácsolás Megállapodás szerint

Megjegyzés: Amennyiben a fordítási munka, nyelvenként számított nettó ellenértéke a leütésszám alapján nem éri az 1.000.- Ft-ot, úgy a leütésszám alapján történő elszámolást ún. minimum díj váltja fel, melynek nettó összege 1.000.- Ft.

* Táblázatnak minősül minden olyan formázás, ahol a hasábok száma meghaladja a kettőt, függetlenül attól, hogy a dokumentumban a táblázathatárok jelölve vannak-e.

** A célnyelvre lefordított szövegeket a Megbízó külön kérésére lektoráltatjuk, azaz nyelvhelyesség és/vagy szakmai szempontból, ill. stilisztikailag ellenőrizzük. Ezzel biztosítjuk azt, hogy ne kerülhessenek a szövegbe oda nem illő szakkifejezések, és javítjuk ki az esetleges apróbb hibákat.