Idegennyelvű honlap jelentősége (fordíttassa le honlapját több nyelvre)

Szeretne külföldi ügyfeleket szerezni vagy külföldi megbízásokat kapni? De vajon mi ennek a módja?

Először is az, hogy értesüljenek Önről. Ma már ennek a legegyszerűbb eszköze az internet, az Ön személyre szabott honlapja, bemutatkozása.

Innét megismerhetik a cégét, tevékenységét, referenciáit és minden olyan dolgot, amit Ön fontosnak tart. A potenciális megrendelők közvetlenül felvehetik Önnel a kapcsolatot és ajánlatot kérhetnek Öntől.

Fordíttassa le honlapját, hogy a külföldi ügyfelek, megbízók, megrendelők saját nyelvükön olvashassák és így azonnal bizalmat érezzenek Ön iránt, hiszen a saját anyanyelvükön szólítja meg őket. Ha azt látják, hogy Ön ezt fontosnak érzi, tudni fogják, hogy a legjobb szakemberhez fordulnak, aki törődik ügyfeleivel és a részletekre is kiterjed a figyelme. Higgye el, megéri!

Kérjen ingyenes árajánlatot!

Hírek

Ma leadja (vagy e-mailben beküldi) az erkölcsi bizonyítványát és holnap már kezébe is veheti a kész fordítást. Mindössze 4.600.- Ft-ért! Állunk szíves rendelkezésére!
Amennyiben pécsi fordítóirodánknál rendeli meg fordítását, most elengedjük a 27%-os Áfa összegét és Önnek csak a kedvezményes, nettó fordítási díjat kell kifizetni.* Ne habozzon! Még egy ilyen ajánlatot nem talál! Az akció visszavonásig érvényes. *...

Rólunk mondták

Kenyó Tamás, 2013.12.09.

Köszönöm a gyors, pontos munkát.

Hebó Enikő, Raahe, Finnország, 2014.02.17.

Tisztelt Fenyvesi Gyöngyi!
Csak szeretném jelezni,hogy ma megkaptam a fordítást!Meg vagyok elégedve vele,köszönöm szépen! :)
 

Némethné K. Anikó, Arbon, Schweiz, 2013. március 12.

Kedves Gyöngyi! Ma megkaptuk a postázott fordítást. Nagyon szépen köszönöm a gyors és korrekt együttműködést.

Kovácsné Szabó Szilvia, Földeák, 2013. május 22.

Tisztelt Fenyvesi Gyöngyi! A fordítást az általam kért sürgős határidővel, és a megbeszélt időpontban megkaptam. Tisztelem az Ön megbízhatóságát, segítőkészségét és pontosságát. Az áraik korrektek. Az ügyintézésük rugalmas. A lehető legjobb fordítóirodát választottam. Az Isten áldja meg egész életét! Nagyon szépen köszönöm a segítségét!

Puskás Attila, Warrington, Egyesült Királyság, 2013. május 6.

Kedves Gyöngyi! Mind postai úton mind e-mailben megkaptam a vizsgabizonyítványaim fordítását. Ezúton szeretnem kifejezni köszönetemet a kitűnő munkáért és ügyintézésért. Biztosíthatom, hogy az ismeretségi körömben aki fordítási munkára keres irodát kizárólag Önöket fogom ajánlani. Még egyszer köszönöm a munkájukat. További sok sikert kívánva