Idegennyelvű honlap jelentősége (fordíttassa le honlapját több nyelvre)

Szeretne külföldi ügyfeleket szerezni vagy külföldi megbízásokat kapni? De vajon mi ennek a módja?

Először is az, hogy értesüljenek Önről. Ma már ennek a legegyszerűbb eszköze az internet, az Ön személyre szabott honlapja, bemutatkozása.

Innét megismerhetik a cégét, tevékenységét, referenciáit és minden olyan dolgot, amit Ön fontosnak tart. A potenciális megrendelők közvetlenül felvehetik Önnel a kapcsolatot és ajánlatot kérhetnek Öntől.

Fordíttassa le honlapját, hogy a külföldi ügyfelek, megbízók, megrendelők saját nyelvükön olvashassák és így azonnal bizalmat érezzenek Ön iránt, hiszen a saját anyanyelvükön szólítja meg őket. Ha azt látják, hogy Ön ezt fontosnak érzi, tudni fogják, hogy a legjobb szakemberhez fordulnak, aki törődik ügyfeleivel és a részletekre is kiterjed a figyelme. Higgye el, megéri!

Kérjen ingyenes árajánlatot!

Hírek

Ma beküldi e-mailben az erkölcsi bizonyítványát és holnap már kezébe is veheti a kész fordítást. Mindössze 8.900.- Ft-ért! Állunk szíves rendelkezésére!
Amennyiben pécsi fordítóirodánknál rendeli meg fordítását, most elengedjük a 27%-os Áfa összegét és Önnek csak a kedvezményes, nettó fordítási díjat kell kifizetni.* Ne habozzon! Még egy ilyen ajánlatot nem talál! Az akció visszavonásig érvényes. *...

Rólunk mondták

Malota László Várpalota, 2015.08.15.

Kedves Gyöngyi, a küldeményt megkaptam, köszönöm szépen a korrekt fordítást és ügyintézést.

Szentgyörgyi György, Őcsény, 2012. február 22.

2012. február 03-ig a MALÉV-nál repültem mint Boeing 737 kapitány. A cég megszűntével azonnal munka után kellett néznem külföldön. Ebben a szakmában az idő a legsúlyosabb tényező, mert hónapokon belül lejárnak a jogosításaink és ezzel az esélyeink szinte a nullára csökkennek. Sok helyen kérték az erkölcsi bizonyítványt és annak hiteles angol fordítását. Ez eléggé lehangolt, mert igen hosszú folyamatnak tűnt. Szerencsémre a neten rövid keresés után rátaláltam a pécsi Caliban Fordítóirodára. Két barátságos telefon egyeztetés után a délután 3 órakor elküldött dokumentumom fordításának scan-elt változata másnap délelőtt 11-kor már a kezemben volt miközben az eredeti már a postával utazott. Sok mindenre számítottam, de erre a sebességre nem, ráadásul ilyen kedvező áron.

Köszönettel: Szentgyörgyi György

Tripsóné Fusz Anita, Lippó, 2012. szeptember 01.

Tegnapi nappal már meg is kaptam a külföldi munkavállaláshoz szükséges erkölcsi bizonyítványom német fordítását, köszönöm szépen a korrekt munkát.

Ruszcsak Sandor Mateszalka, 2018.04.16.

Kedves Gyongyi,

koszonom a gyors forditast es postazast. Legkozelebb is batran fordulok Onokhoz.

Udvozlettel:

Tóth Andrea Komló, 2018.10.01.

Köszönöm szépen a gyors, pontos munkájukat! Az ár nagyon korrekt volt, főleg a többi fordító irodához képest!
 Jó szívvel ajánlom mindenkinek!