Hiteles vagy hivatalos fordítás?

Miért fizetne ki akár háromszoros árat is egy erkölcsi bizonyítvány, érettségi bizonyítvány, szakmunkás bizonyítvány, oklevél, diploma vagy más okmány fordításáért, ha az sokkal olcsóbban is elkészíttetheti?

Külföldi munkavállaláshoz általában nincs szükség az OFFI (Országos Fordító- és Fordításhitelesítő Iroda) által kiadott hiteles fordításra, a hivatalos, záradékkal ellátott fordítás épp olyan értékű, amelyben a Caliban Fordítóiroda (Fordítóiroda Pécs) aláírás és pecsét mellett tanúsítja az, hogy a fordítás tartalmilag mindenben megegyezik a csatolt dokumentummal vagy annak másolatával és nemzeti színű szalaggal összefűzve adja át. Mindez többletköltség vagy felár nélkül, normál határidővel.

Amennyiben ideje vagy a távolság nem engedi azt, hogy személyesen jöjjön el irodánkba, elegendő az is, ha postai úton elküldi, ill. bizonyítvány esetén e-mailben beküld egy jó minőségű scannelt képet és pécsi fordítóirodánk akár postafordultával – és a fordítási díj + postaköltség beérkezését követően – a fordítást ajánlott levélben elküldi Önnek. Erkölcsi bizonyítvány fordítása angol vagy német nyelvre: 5.500.- Ft/db.

Amennyiben egyszerre két vagy több erkölcsi bizonyítvány fordítását rendeli, csak az elsőre kell teljes árat fizetnie, a többi erkölcsi bizonyítványra 50% kedvezményt biztosítunk.

Bizonyítványok fordítása angol vagy német nyelvre: 3.500-6.500.- Ft/db között a tartalomtól függően (pl. betétlap).

Postaköltség (Magyarországra): 500.- Ft.

Külföldre történő postázás postaköltségét kérem, egyeztesse a pécsi Caliban Fordítóirodával.

Munkáinkra élettartam garanciát vállalunk!

Kérje ingyenes árajánlatunkat!