Hiteles vagy hivatalos fordítás?

Miért fizetne ki akár háromszoros árat is egy erkölcsi bizonyítvány, érettségi bizonyítvány, szakmunkás bizonyítvány, oklevél, diploma vagy más okmány fordításáért, ha az sokkal olcsóbban is elkészíttetheti?

Külföldi munkavállaláshoz általában nincs szükség az OFFI (Országos Fordító- és Fordításhitelesítő Iroda) által kiadott hiteles fordításra, a hivatalos, záradékkal ellátott fordítás épp olyan értékű, amelyben a Caliban Fordítóiroda (Fordítóiroda Pécs) aláírás és pecsét mellett tanúsítja az, hogy a fordítás tartalmilag mindenben megegyezik a csatolt dokumentummal vagy annak másolatával és nemzeti színű szalaggal összefűzve adja át. Mindez többletköltség vagy felár nélkül, normál határidővel.

Amennyiben ideje vagy a távolság nem engedi azt, hogy személyesen jöjjön el irodánkba, elegendő az is, ha postai úton elküldi, ill. bizonyítvány esetén e-mailben beküld egy jó minőségű scannelt képet és pécsi fordítóirodánk akár postafordultával – és a fordítási díj + postaköltség beérkezését követően – a fordítást ajánlott levélben elküldi Önnek. Erkölcsi bizonyítvány fordítása angol vagy német nyelvre: 5.500.- Ft/db.

Amennyiben egyszerre két vagy több erkölcsi bizonyítvány fordítását rendeli, csak az elsőre kell teljes árat fizetnie, a többi erkölcsi bizonyítványra 50% kedvezményt biztosítunk.

Bizonyítványok fordítása angol vagy német nyelvre: 3.500-6.500.- Ft/db között a tartalomtól függően (pl. betétlap).

Postaköltség (Magyarországra): 500.- Ft.

Külföldre történő postázás postaköltségét kérem, egyeztesse a pécsi Caliban Fordítóirodával.

Munkáinkra élettartam garanciát vállalunk!

Kérje ingyenes árajánlatunkat!

Hírek

Ma leadja (vagy e-mailben beküldi) az erkölcsi bizonyítványát és holnap már kezébe is veheti a kész fordítást. Mindössze 4.600.- Ft-ért! Állunk szíves rendelkezésére!
Amennyiben pécsi fordítóirodánknál rendeli meg fordítását, most elengedjük a 27%-os Áfa összegét és Önnek csak a kedvezményes, nettó fordítási díjat kell kifizetni.* Ne habozzon! Még egy ilyen ajánlatot nem talál! Az akció visszavonásig érvényes. *...

Rólunk mondták

Ruder Henriette, Törökszentmiklós, 2014.04.22.

Tisztelt Fenyvesi Gyöngyi!

Megkaptam a lefordított anyagot, hálásan köszönöm! Nagyon elégedett vagyok az Önök által nyújtott gyorsaságra, precízségre és szolgáltatásra. Még egyszer nagyon köszönöm! További szép napot!

Üdvözlettel:
 

Barati Viktor Prelog, Horvátország, 2015.07.16.

Tisztelt Fenyvesi Gyöngyi!
Köszönöm szépen a munkájukat!Jó pihenést!
 

Kádár Attila, Törökszentmiklós, 2016.03.23.

Tisztelt Online Fordító iroda, kedves Fenyvesi Gyöngyi!
Örülök, hogy a vállalkozásom szerződésének fordításához önt/önöket találtam meg. 
Nagyon színvonalas, profi,gyors munkát végeztek,kapcsolataim révén,ha bárki fordító irodát keres,biztos,hogy önöket fogom ajánlani.
Köszönöm a munkájukat!
 

Rózsa Ildikó Pécs, 2019.01.20.

Kedves Gyöngyi!
Örülünk, hogy rátaláltunk Önökre. Kiváló munkát végzett mind a nyolc fordító. Határidőre, gyors és pontos fordítást kaptunk. Sok éves fordítói gondjaink oldódtak meg ezzel. A jövőben is számíthat megrendelésünkre.

Némedi Nándor Budapest, 2017.10.06.

Kedves Fenyvesi Gyöngyi!

Ismét, nagyon szépen köszönom a gyors és korrekt, szakszerűen elvégzett munkát.
A jövőben is Önöket fogom választani !

Köszönettel: