Gépkönyvek, használati utasítások, termékleírások és termékkatalógusok fordítása

A Caliban Fordítóiroda 20 éves szakmai tapasztalattal bír ipari berendezések üzemeltetési- és karbantartási gépkönyveinek fordításában. Ezen kívül sok évre visszatekintő gyakorlattal rendelkezünk műszaki fordítások terén, ideértve a villamosipart (erős- és gyengeáram), a gépipart és gépi berendezés-ipart, a dohányipart, a cementipart, az építőipart, a műanyagipart, a kohászatot, a kitermelőipart (bányászat), a könnyűipart és az élelmiszeripart, melyek kiegészülnek az elengedhetetlen biztonságtechnikai és tűzvédelmi, valamint az egyre fontosabb környezetvédelmi aspektusokkal ill. az ezekhez kapcsolódó oktatási anyagokkal.

A fordításokat az eredeti dokumentum formátumának megtartásával készítjük el, mely során amennyiben PDF formátumból lehetőség nyílik ábrák scannelés nélkül történő átmásolására, úgy szerkesztési díjat nem számolunk fel – ill. nagy számú ábra esetén speciális kedvezmény adunk – továbbá eltekintünk a fej- és láblécek megszerkesztésének díjától is.

A kész fordítást igény esetén CD-n vagy kinyomtatva és lefűzve, ill. e-mailben megküldve, többletköltség nélkül adjuk át.

Kérje ingyenes árajánlatunkat!