Gépkönyvek, használati utasítások, termékleírások és termékkatalógusok fordítása

A Caliban Fordítóiroda 20 éves szakmai tapasztalattal bír ipari berendezések üzemeltetési- és karbantartási gépkönyveinek fordításában. Ezen kívül sok évre visszatekintő gyakorlattal rendelkezünk műszaki fordítások terén, ideértve a villamosipart (erős- és gyengeáram), a gépipart és gépi berendezés-ipart, a dohányipart, a cementipart, az építőipart, a műanyagipart, a kohászatot, a kitermelőipart (bányászat), a könnyűipart és az élelmiszeripart, melyek kiegészülnek az elengedhetetlen biztonságtechnikai és tűzvédelmi, valamint az egyre fontosabb környezetvédelmi aspektusokkal ill. az ezekhez kapcsolódó oktatási anyagokkal.

A fordításokat az eredeti dokumentum formátumának megtartásával készítjük el, mely során amennyiben PDF formátumból lehetőség nyílik ábrák scannelés nélkül történő átmásolására, úgy szerkesztési díjat nem számolunk fel – ill. nagy számú ábra esetén speciális kedvezmény adunk – továbbá eltekintünk a fej- és láblécek megszerkesztésének díjától is.

A kész fordítást igény esetén CD-n vagy kinyomtatva és lefűzve, ill. e-mailben megküldve, többletköltség nélkül adjuk át.

Kérje ingyenes árajánlatunkat!

Hírek

Ma leadja (vagy e-mailben beküldi) az erkölcsi bizonyítványát és holnap már kezébe is veheti a kész fordítást. Mindössze 4.600.- Ft-ért! Állunk szíves rendelkezésére!
Amennyiben pécsi fordítóirodánknál rendeli meg fordítását, most elengedjük a 27%-os Áfa összegét és Önnek csak a kedvezményes, nettó fordítási díjat kell kifizetni.* Ne habozzon! Még egy ilyen ajánlatot nem talál! Az akció visszavonásig érvényes. *...

Rólunk mondták

Ruder Henriette, Törökszentmiklós, 2014.04.22.

Tisztelt Fenyvesi Gyöngyi!

Megkaptam a lefordított anyagot, hálásan köszönöm! Nagyon elégedett vagyok az Önök által nyújtott gyorsaságra, precízségre és szolgáltatásra. Még egyszer nagyon köszönöm! További szép napot!

Üdvözlettel:
 

Kiss Klára, Molln, Ausztria, 2015.10.07.

Tisztelt Fenyvesi Gyöngyi!
Köszönöm az expressz gyorsaságot!
 

Bauer Hilda, 2015.03.06.

Tisztelt Fenyvesi Gyöngyi,
a mai postával megérkezett az általam megrendelt fordítás. Nagyon köszönöm gyorsaságukat, pontosságukat és kedvezményüket. Ennél kényelmesebb, olcsóbb és gyorsabb megoldást nem is találhattam volna, ajánlom minden ismerősömnek.
 

Farkas Ildikó, Hallgató Attiláné, 2013.10.30.

Tisztelt Fenyvesi Gyöngyi! Szeretnénk megköszönni a pontos precíz munkájukat. Ha ismét fordításra lesz szükségünk mindenképpen önökhöz fordulunk. 

Király Ferenc, Öttömös, 2015.03.26.

Tisztelt Fenyvesi Gyöngyi!

Ezúton szeretném elégedettségem kifejezni szolgáltatásukkal kapcsolatba, a tájékoztatás és a megbízás ügymenetéért külön köszönöm a munkájukat.